06 40 88 92 41info@comesta.nlBladmanagement, Communicatieadvies, Journalistieke producties

Profiel

Home / Profiel

Wie is Comesta?

  • ‘Er zijn schilders die de zon in een gele vlek veranderen, maar er zijn anderen die, dankzij hun kunst en intelligentie, een gele vlek in de zon veranderen.’

    Picasso
Om die gele vlek in een zon te veranderen is verbeelding nodig. Dat is ook het mooie van teksten. Er blijft ruimte voor verbeelding. Taal is spannend en zit vol verrassingen. Tekst moet pakken, prikkelen om door te lezen, moet overtuigen.
Comesta speelt graag met taal. Steeds gaat het om herscheppen, om nieuwe taal, om nieuwe invulling. Dat vraagt om verbeeldingskracht en creativiteit.
Comesta gaat altijd op zoek maar creatieve invalshoeken en onbewandelde paden. Zeg maar, veelkleurig.
Comesta wordt gerund door Mark van Seggelen (1963).

Hij heeft tien jaar gewerkt als verpleegkundige bij meervoudig gehandicapten jongeren.
Na in 1996 te zijn afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool, afstudeerrichting Journalistiek en Voorlichting, werkte hij als eindredacteur bij dagblad De Stem en bij dagblad De Limburger. Ervaring deed hij op als communicatiemedewerker bij een grote zorginstelling en bladmanager bij een tekst- en bladenmakersbureau.
Sinds 1 januari 2006 heeft hij zijn eigen tekst- en communicatiebureau Comesta.

Als journalist en tekstschrijver levert hij al vele jaren journalistieke bijdragen over de gezondheidszorg en medische zaken. De laatste jaren is zijn werkterrein verbreed naar andere onderwerpen en projecten.

Comesta werkt snel accuraat en efficiënt. De tarieven zijn concurrerend. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. U zult zien dat de kracht van een bedrijf niet altijd in de omvang schuilt.